Błąd ratusza...

Błąd ratusza...

Postprzez Slomek » Wt gru 07, 2010 2:46 pm

Nie mogę wejść do ratusza po przenosinach do nowego miasta. Przy próbie wejścia wyskakuje Error i gra się wyłącza.
Załączniki
Blad ratusza.JPG
Blad ratusza.JPG (98.97 KiB) Przeglądane 11573 razy
Slomek
 
Posty: 10
Dołączył(a): Wt gru 07, 2010 2:30 pm

Re: Błąd ratusza...

Postprzez Aliboz » Cz gru 09, 2010 4:10 pm

Witam

Jeśli błąd wyświetla się w okienku Windows z napisem „Error”, prosimy włączyć widok ukrytych plików w panelu sterowania (Panel sterowania- > Właściwości folderu -> Widok).

Spróbuj usunąć wszystko z następujących folderów (jeśli instnieją):
C:\Documents and settings\All users\Application Data\DreamFarm


Jeśli to nie pomoże, usuń grę i zainstaluj ją ponownie pobierając z naszej strony http://www.farmamarzen.pl

pozdrawiam
Aliboz
 
Posty: 9
Dołączył(a): Cz lis 11, 2010 11:41 am

Re: Błąd ratusza...

Postprzez marta » Wt gru 14, 2010 12:03 am

witam,

mam identyczny problem z ratuszem, odinstalowałam, pobrałam grę z serwera, zainstalowałam i ponownie pojawia się ten sam problem. Ponowna instalacja nic nie dała
marta
 

Re: Błąd ratusza...

Postprzez Aliboz » Wt gru 14, 2010 4:20 pm

Witam
Prosimy o informację jakiego internet-połączenia używasz (przewodowe w lokalnej sieci, bezprzewodowe, ADSL itd.), a także kto jest twoim dostawcą internetu. Czy korzystacie z routera bądź firewall ?
Aliboz
 
Posty: 9
Dołączył(a): Cz lis 11, 2010 11:41 am

Re: Błąd ratusza...

Postprzez Slomek » Wt gru 14, 2010 5:03 pm

Aliboz napisał(a):Spróbuj usunąć wszystko z następujących folderów (jeśli instnieją):
C:\Documents and settings\All users\Application Data\DreamFarm


Jeśli to nie pomoże, usuń grę i zainstaluj ją ponownie pobierając z naszej strony http://www.farmamarzen.pl

pozdrawiam


Błąd ratusza mają wszyscy gracze w nowych miastach z którymi o tym rozmawiałem, więc to jest raczej błąd na serwerze. Usuwanie plików z podanej ścieżki i instalowanie na nowo gry nic nie dało. Natomiast parę dni temu, gdy połączenie z serwerem było bardzo słabe (chyba 2 kreski) udało mi się wejść do ratusza i błąd wyskoczył po 2 sekundach. Zalogowałem się ponownie i wszedłem do ratusza od razu przechodząc do zakładki zainwestuj (korzystając z tych 2 sekund opóźnienia). Błąd nie wyskoczył i pojawiła się rzeczywista liczba moich punktów wpływów, czyli wtedy 5, a nie 18 jak widać na screenie. Bez problemu wrzuciłem wszystkie posiadane cegły, za co dostałem 6 punktów wpływów, przeszedłem do zakładki weź i wymieniłem 11 punktów na pieniądze. Potem przeszedłem na zakładkę "głosowanie" i wyskoczył Error........ może to pomoże wam zlokalizować problem.
Pozdrawiam
Slomek
 
Posty: 10
Dołączył(a): Wt gru 07, 2010 2:30 pm

Re: Błąd ratusza...

Postprzez Slomek » Cz gru 16, 2010 1:43 am

Po tygodniu pobytu w Deep Forest, mogę bez problemu wejść do ratusza, tak jak inni, który się w ten sam dzień ze mną przenieśli. Wszyscy nowi mają błąd przy próbie wejścia do ratusza...
Slomek
 
Posty: 10
Dołączył(a): Wt gru 07, 2010 2:30 pm

Re: Błąd ratusza...

Postprzez ricco » Cz sty 06, 2011 9:16 pm

Nadal nie działa ratusz czy są jakieś próby naprawy tego problemu??
Usunięcie plików z podanej lokalizacji nic nie dało, tak jak przeinstalowanie gry dajcie jakieś nowe pomysły
ricco
 
Posty: 1
Dołączył(a): Cz sty 06, 2011 9:09 pm

Re: Błąd ratusza...

Postprzez Aliboz » Cz sty 20, 2011 6:23 pm

Witam
Wczoraj pojawiła się nowa wersja gry, gdzie "błąd ratusza" został usunięty. Prosimy ponownie ściągnąć grę z naszej strony. Przepraszamy za niedogodności.
Aliboz
 
Posty: 9
Dołączył(a): Cz lis 11, 2010 11:41 am


Powrót do Problemy związane z grą

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

cron